Ekibimize Katılmak İstermisin? Detaylar İçin Tıkla.
Deadman Wonderland | Tüm Bölümler | 720p | Türkçe Altyazılı İndir-AnimeCeviri.Com Blog Adresi

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Deadman Wonderland | Tüm Bölümler | 720p | Türkçe Altyazılı İndir

[Resim: tt1909447.jpg]
[Resim: viraneinfo.png]

Anime Adı: Deadman Wonderland
Tür: Doğaüstü, Bilim-Kurgu, Drama, Macera, Aksiyon
Tür: TV Serisi
Bölüm Sayısı: 12
Boyut:350mb
Dil:Japonca
Altyazı:Türkçe
Format:720p Bluray

Konusu:
Tokyo’nun %70'lik bir kısmını sular altında bırakan o büyük doğal felaketin, depremin üzerinden tam 10 yıl geçmiştir. O depremden ve dolayısıyla da Tokyo’dan kaçmayı başaran insanlar ise “Kaçak” adını alarak hayatına devam etmektedir. Tabiî ki bu büyük depremin getirdiği psikolojik bunalımla birlikte… Ganta Igarashi ise o yıllarda 4 yaşındadır.
Aradan 10 yıl geçer; Ganta 14 yaşına gelir. Lakin o zamanlar 4 yaşında olmasını nedeniyle depreme dair hiçbir şey hatırlamayan Ganta hayatına aynen, hiçbir şey olmamış gibi devam etmektedir. Tek istediğide bu normal hayatını aynen sürdürebilmektir.
O günlerde okulda, Ganta’nın sınıfında bir gezi düzenlenmektedir ve Ganta ile arkadaşları bu gezi için planlar yapmaktadır. İşte bu planların yapıldığı sırada sınıfın hemen dışında daha sonradan Kızıl Adam olarak tanıyacağımız bir adam belirir ve bu kızıl adam sınıftaki tüm öğrencileri -Ganta hariç- katlederek Ganta’nın göğsüne kızıl bir kristal yerleştirir. O günden sonra Ganta bir daha asla, hep istediği gibi normal bir çocuk olamayacaktır.
Ganta gözlerini hastanede açar; ama daha o anda işlemediği bir suçun, arkadaşlarının katliamının ceremesini çekecek kişi olduğunu öğrenir. Hüküm giyerek idam cezasına çarptırılır.
10 yıl öncesinin o büyük felaketinden, depreminden sonra Tokyo’dan arta kalanı kalkındırmak amacıyla bir hapishane inşa edilmiştir. Evet, yalnış duymadınız; bir hapishane… Çünkü bu hapishane aslında turistik gezilerin düzenlendiği, gelen ziyaretçilerin türlü şekillerde eğlendirildiği bir katliam diyarıdır. İşte burası Deadman Wonderland’dır!


KONUNUN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

0 yorum (+add yours?)

Yorum Gönder