Ekibimize Katılmak İstermisin? Detaylar İçin Tıkla.
Skip Beat! Türkçe Fansub Tüm Bölümler Full Türkçe Altyazılı İndir-AnimeCeviri.Com Blog Adresi

6 Haziran 2012 Çarşamba

Skip Beat! Türkçe Fansub Tüm Bölümler Full Türkçe Altyazılı İndir

Skip Beat! Türkçe Fansub Tüm Bölümler Full Türkçe Altyazılı İndir

Resim, takriben 38% (600x206) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (960x329) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: skin_5414.jpg]

Skip Beat! Türkçe Fansub Tüm Bölümler Full Türkçe Altyazılı İndir

Anime'nin Adı: Skip Beat!
Diğer Adları
Kategori: TV Serisi
Tür: Komedi, Romantizm, Drama

Tanıtım:

16 yaşındaki Kyoko Mogami, şarkıcı olmak isteyen çocukluk arkadaşı Shotaro ile beraber Tokyo'ya yerleşmiştir. Kyoko, kısa sürede ünlü olan Shorata'nın yemeğini yapmış, çamaşırını yıkamış kısacası tüm hayatını Shotaro'ya adamıştır. Ancak hayat o kadar da adil değildir. Shotaro'nun Kyoko'yu Tokyo'ya getirmesindeki tek amaç sadece onun işlerini yapmasıdır.

Ancak Shotaro için okulunu bırakan ve tüm hayatını Shotaro'ya adayan Kyoko farklı düşünmektedir. Bir gün Shotaro'nun yemeğini şirkete götüren Kyoko, Shotaro'nun menajeri ile konuşmasına kulak misafiri olur ve acı gerçeği öğrenir. Duydukları karşında şoka giren Kyoko'nun şalterleri atar ve Shotaro'ya saldırır. Shotaro, Kyoko'ya eğer intikam almak istiyorsa kendisinden daha büyük bir yıldız olmasını söyler.

Ancak Pandora'nın kutusu açılmıştır ve Kyoko'nun hayattaki tek amacı Shotaro'dan intikam almak olmuştur. Saçlarını kesip rengini açan Kyoko, küçük şeytanlarının da yardımıyla ünlü olmak için harakete geçer. Ancak şöhret Kyoko'nun sandığı kadar basit birşey değildir.


KONUNUN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

0 yorum (+add yours?)

Yorum Gönder