Ekibimize Katılmak İstermisin? Detaylar İçin Tıkla.
Higurashi no Naku Koro ni Kira (OVA) Türkçe Fansub Tüm Bölümler İndir-AnimeCeviri.Com Blog Adresi

20 Haziran 2012 Çarşamba

Higurashi no Naku Koro ni Kira (OVA) Türkçe Fansub Tüm Bölümler İndir

Higurashi no Naku Koro ni Kira (OVA) Türkçe Fansub Tüm Bölümler İndir

Resim, takriben 38% (600x375) ölçeklenmiştir. Orjinal boyutta (960x600) görmek için bu çubuğa tıklayın. Yeni bir pencerede açmak için resme tıklayın.
[Resim: Higurashi.jpg]

Higurashi no Naku Koro ni Kira (OVA) Türkçe Fansub Tüm Bölümler İndir

Çeviri:Setton
Encode&Upload:Marco
Karaoke:Marco
Tür:Ecchi, Komedi, Seinen


Konu:Hinamizawa'da yaşayan Keiichi, Rena, Mion, Rika, Shion ve Satoko'nun trajik hikâyelerini bir kenara bırakıp eğlence dolu ilginç olaylar yaşanan günlere geçilmiştir bu ova serisinde.

İlk bölümde Keiichi'nin arkadaşlarıyla birlikte oynadıkları oyunda yenildikten sonra ceza olarak yine farklı bir kıyafet giymesi üzerine şekillenen hikâyesi konu edinilir.

İkinci bölümde Rika ve Satoko'nun aynı rüyayı gördükleri ve Rika'nın rüyasında Sihirli bir kıza dönüştüğünü görürler. Daha sonra farklı bir dünyaya giderler ve burası bildikleri dünyadan bayağı farklı olduğunu sonradan öğrenirler.

Üçüncü bölümde; Mion'un Keiichi'ye olan duygularını bir türlü açamaması üzerine Shion'un devreye girip Keiichi'ye yakın davranması ve bunun üzerine ondan hoşlanmaya başlamasıyla olaylar ilginç bir hâle dönüşür.

Dördüncü bölümde; Hanyuu, sabah uyandığında evde tek olduğunu öğrenir ve işlerini bitirdikten sonra dışarı çıkar ve yolda Rika'nın geçmişten gelen küçük haliyle karşılaşır. Rika'nın küçüklüğünü geçmişe göndermek için Hanyuu ona yardım eder.

KONUNUN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

0 yorum (+add yours?)

Yorum Gönder