Ekibimize Katılmak İstermisin? Detaylar İçin Tıkla.
Darker Than Black: Ryuusei no Gemini Türkçe Fansub Tüm Bölümler Altyazılı İndir-AnimeCeviri.Com Blog Adresi

22 Haziran 2012 Cuma

Darker Than Black: Ryuusei no Gemini Türkçe Fansub Tüm Bölümler Altyazılı İndir

Darker Than Black: Ryuusei no Gemini Türkçe Fansub Tüm Bölümler Altyazılı İndir
[Resim: DTB.jpg]
Darker Than Black: Ryuusei no Gemini Türkçe Fansub Tüm Bölümler Altyazılı İndir

Tanıtım

İngilizce İsmi: Darker than Black
Japonca İsmi: Darker than Black (-黒の契約者-)
Tipi: TV Serisi, 25 bölüm
Yayın Süreci: 06.04.2007 / 28.09.2007
Etiketler: Aksiyon, Gizli İttifaklar, Seinen, Süper Güçler, Trajedi, Şiddet
Kaynaklar: Allcinema, ANN, Resmi sayfa (jp), Schedule, .lain, AnimeNfo, Anison, MAL
Rating: 8.31 (5306)
Tekrar İzlenme Ratingi: 7.33

Hikayenin başlangıcından 10 yıl öncesinde, Tokyo'da açıklanamayan doğaüstü bir olay olur. 3 gün sonrasında, süper güçleri olan iki çeşitte insan tipi ortaya çıkar: Gözlem kabiliyeti çok yüksek olan ve sadece programlandığı şeyi yapan hissiz 'bebekler'... ve güçlü 'contractorlar', tefeci tarzı faaliyetlerde bulunup genelde varlıklarını bilen insanların korkup nefret ettiği varlıklar. Mantıkları çerçevesinde kendi yaptıkları şeyler için haklı sebepler yaratıp suçluluk duygusu hissetmeyen contractorlar kısa bir süre sonra insanlar tarafından ideal suikastçiler ve canlı savaş silahları olarak kullanılmaya başlarlar.

Bu varlıkları yaratan doğaüstü güç güvenli bir şekilde çözülemediğinden ötürü, ilk ortaya çıktığı bölgenin çevresine devasa bir duvar inşa edilip bölgeye 'Cehennem Geçidi' ismi verilir. PANDORA adındaki uluslararası bir araştırma grubu, bu duvarın güvenliğini sağlayıp sözkonusu güç hakkında ellerinden geldiği kadarıyla araştırma yaparlar...diğer yandan hükumet contractorları çeşitli işlerde kullanıp varlıklarını tamamen halka açıp resmileştirmeyi düşünmektedir.

Polisin bütün çabalarına ve 'bebeklerin' şehir üzerine gözlem desteğine rağmen, bir contractor uzun süreli olarak izini kaybettirmeyi başarır. Polisin kendisini bildiği kadarıyla 'BK201', mükemmel bir ölüm makinası olarak görülmektedir, diğer yandan BK201 kendini ticari firmalara 'Hei' adıyla tanıtıp kendine güçlü, bir o kadarda sıradışı bir contractor imajı çizmiştir...


KONUNUN DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

0 yorum (+add yours?)

Yorum Gönder